До Гiдного Читача

Так дивно, що я довiряю
тобi,
хто б ти не був
Вiкно дущi я вiдкриваю
тобi
тобi, ти чув?

Хто ти?
Пройдисвiт?
може злодiй?
носiй чеснот?
або добродiй?
Хто ти?
Убивця?
лузер?
ангел?
Чому дотримуюся правил,
коли ти поруч?

Так дивно,що я вiдчуваю поміч
тодіi
коли менi однiй самотньо
спасибi,що буваєш поруч
тобi
спасибi
Гідний мiй Читач


Рецензии
..Га! Я здавна - та завжди - поруч! Чуєш!
Я чую! Чую! Нащо – репетуєш?

;)

Нетрезвый Баронет   06.06.2006 12:37     Заявить о нарушении