М ятний чай Nirvana
зараз від кайфу відходжу
Сиджу і дудлю мятний чай
всередині себе фільтрую життя
Сиджу і дудлю мятний чай
безкровний нащадок короля
Леонардо Коена потойбіччя
можу вдихати я вічно
Від втоми вдома не засну
я злочинець і брехун
Сиджу і дудлю мятний чай
безкровний нащадок короля
Живлюсь молоком і проносним,
таблетками зі смаком вишневим
Свидетельство о публикации №106060601188