Воскресни

Дай менi тепло своiх губ
безмовних
Собi залишити дозволь
холоднi вогнi
тих очей
з болем покидаючих
ночей
Озирнись
Прокинсь
Благаю

Воскресни
спаленим вiтрами снів
небесних
криком розриваючи серця

В безоднi моi болi
Ми йдемо стежками долi
Краплi моєi кровi
падають у рiки зла

Воскресни
спаленим вiтрами снiв
небесних
криком розриваючи серця


Рецензии