Enya - May It Be

Будет так

Будет так,
Что дивный свет
Прольется
На тебя...

Будет так,
Что тьма падет,
Твое сердце
Обойдя

Ты бредешь кружным путём,
И далек твой милый дом

Mornie utulie
Но верь, и ты
Найдешь свой путь...

Mornie alantie
Я обещаю,
Я с тобой...

Будет так,
Что темный зов
Растает сном

Будет так,
И вечный путь
Свершится днем...

И исчезнет темнота,
Ты взойдешь,
Свет обретя...

Mornie utulie
Но верь, и ты
Найдешь свой путь...

Mornie alantie
Я обещаю,
Я с тобой...

Я обещаю,
Я с тобой...

Я обещаю,
Я с тобой...

Enya - May it be (c)
May it be
An evening star
Shines down
Upon you

May it be
When darkness falls
Your heart
Will be true

You walk along a road
Oh how far you are from home

Mornie utulie [Quenya: 'Darkness has come']
Believe and you
Will find your way

Mornie alantie [Quenya: 'Darkness has fallen']
A promise lives
Within you now

May it be
The shadow's call
Will fly away

May it be
A journey on
To light the day

When the night is all gone
You may rise
To find the sun

Mornie utulie [Quenya: 'Darkness has come']
Believe and you
Will find your way

Mornie alantie [Quenya: 'Darkness has fallen']
A promise lives
Within you now


Рецензии