Musu zemeleje tamsioj

Keliai, keleliai purvini,
O vietomis ir kruvini,
Ju dulkes prakaitas nuplaus,
Ir pakelele mus priglaus.

Gal kas kryzeli pastatys,
Ramuniu puokste paguldys.
O gal as liksiu viemumoj,
Musu zemeleje tamsioj.

O kai kapu tyla priglaus mane,
As busiu jau ne vienisas, drauge,
Su broliu, sesere, su Mamyte kartu,
Tevelis bus salia, ir TU kartu.

31.05.2006.


Рецензии