донорские органы - отдаю

Як помру, заберіть мої руки
Вони ще не усього торкались
Вони ще не усіх приласкали
Це хороші, хоч ношені руки

Як помру, подарую вам очі
Гарні, карі, зі смутком на донці
Ними файно дивитись на сонце
Вони бачать багато, ці очі

Як помру, дайте комусь печінку
Майже нова і майже не вбита!
Ще не все в цьому світі допито
Комусь ще пригодиться печінка

Як помру, заберіть вже і ноги
Може, так не стрункі, але сильні
Ой, де тільки мене не носили...
Там, де йду, не потрібнії ноги

Як помру, не беріть лише серця
Цей пошарпаний м"яз, самі шрами
Болісна, незагоєна рана
Нащо комусь іще таке серце?..


Рецензии
Cумно...

Скайлилит   29.05.2006 22:17     Заявить о нарушении
буває

Богдана   30.05.2006 11:27   Заявить о нарушении