Dream on by dm ukrainian version

Пальці мене обіймають
Довгі й тОнкі
Смерть чекає
Небо, бачиш ти, що бачу я?
Гей, бліде й слабке дитя
Ти смерть, що мириться з життям
Блукаючи дорогою, де дом

Дякуючи кармі, гуляєш ти, щоб жити
Те, що ти приймаєш, не може тебе вбити

Мрій же
Мрій же...

(ту бі контінуєд)


Рецензии