Седыми волокнами...

Седыми волокнами
закроюсь
Уйду через окна.
Красными кирпичиками
выстрою стену.
Страничками
вырву память
Отлично!-
гулять на паперти
неприличною партией –
парою лебедей.

 27 мая 2006


Рецензии