Выдкриваючи весну

Не читай
Мої думки веселі,
Не вони
Правдиві і реальні,
Не бажай
Мені відкрити небо
По весні
Розкриється світанок.
Час не гай –
Прийди в свою оселю,
Відчини
Всі вікна у вітальні.

Постривай,
Чому такі веселі
Наші дні
У бурі розквитають?


Рецензии