Плач
лише тиші та йому вірила...
серденько...
серед люті загубилося...
боленьку...
бо лелеки відлетіли геть...
сонечко...
сон і нічку приховало десь...
боженько...
бо ж молитва не почулася....
молодці...
молотили гулко бджолами...
жовніри...
жовті квіти потоптали всі...
смутку мій..
самота сидить, мов дівчина...
лишенько...
любий лишенько...
серденько...
стало серденько...
боленьку.
. дзвінкий боленьку...
сонечко...
не зійшло сонечко...
боженьку...
не йди, боженьку..
не йди...
не йди...
Свидетельство о публикации №106052601611