Картатий шарф стиска в об ймах пил...

***
Картатий шарф стиска в обіймах пил,
Пульсацію залишених чекань…
І вітер дме і вранішніх світань
Ти не згадаєш, ідучи на війнах хвиль
Жаги і зради полум’яне танго
 Байдужо проковтне надії
Крізь трелі крука тиранії
Знов буде сніг, вино і склянка
Зірки сп’янілі, трохи кволі
Помітять шарф картатий в шафі,
Свічки в затемненій кімнаті,
Зів’ялі квіти пил на бандеролі
Де сотні непрочитаних листів
Повік чекатимуть на тебе.
 Але кому, навіщо все це треба?
Картатий шарф навіки полетів…


Рецензии