Яничари

Народ без мови, без держави, без душі...
Ми все забули, мабуть, розгубили;
І, поки йшли до давньої мети,
Забули, де йдемо й навіщо йти.
Раніше люди плакали й молились,
Як битим шляхом в яничари йшли -
Ми ж обираєм цінності самі,
Ми вільні! Яничари у душі...

12грудня2001р.


Рецензии