Чу ш, за тво м в кном спада ос нь

Чуєш, за твоїм вікном спадає осінь,
Як вбрання нареченої в першу заміжню ніч.
Чуєш, за твоїм вікном спадають ті,
Що колись мають стати калюжами.

Слухай, як виє шалений вітер.
Він не виє, він плаче від свого болю.
Плаче голосом божевільного...
Чуєш? Так кінчається осінь.


Рецензии