Молитва
Забути його лагіднії руки,
Не плакати від довгої розлуки,
Коханому гріхи його прости.
Благаю, захисти його в час тяжкий
І відчай на лиці моїм зітри,
Моє кохання ти до нього віднеси,
Хай захистить його, коли душі прийдеться важко.
О Боже, ти почуй мої молитви;
Для нього сонця промінь засвіти,
Дорогу йому вірну покажи,
Веди його зорі твоєї світлом.
Ти заспокой мойого серця сумнів,
Почуй мої слова, допоможи,
Не відчужись, його своїм теплом, благаю, пригорни,
Кохання щоб у ньому квітло буйно.
Свидетельство о публикации №106051300070
С теплом,
Екатерина Юдина 19.05.2006 08:09 Заявить о нарушении