Tusxos mi karese vian vangon
Kaj per lipoj tusxos viajn lipoin,
Ni veturos en teneran landon,
Laux am-ondoj per amema sxipo.
Ne timigos nin terura sxtormo,
Cxar ni estas vera sxipteamo,
Sxip’ nomigxas, kiel via nomo.
Gxi nomigxas bele - “Mia amo”.
Свидетельство о публикации №106051100415
Аля Ска 23.08.2006 05:49 Заявить о нарушении