izeidimas Lithuania

Suprast mane
 Labai sunku,
Labai giliai ash ten esu.
Darau klaidas
 Taip pat kaip tu,
Man reikia laiko pagalvot
Kaika atmest
 kaika suvokt,
Esu tamsoi
 Bandau isheit
Randu kelius,- Bijau ten zenkt!


Рецензии