ruduo 1 Lithuania

Nukrito lapai jau nuo medziu,
Sushlapo pievos ir laukai,
Pasviro azuolas prie kelio,
Uztrauke dangu debesiais.
Nuskrido grazus paukshciai toli
Ir mes be notaiku dabar,
Atejo metas,
 - shalchiu laukiam,
ziema jau skverbesi tiliai.


Рецензии