Оден У. Х. Короткие стихи 28
Whether determined by God or their neutral structure, still
All men have one common creed? Account for it as you will:
The Truth is one and incapable of self-contradiction;
All knowledge that conflicts with itself is Poetic Fiction.
28
Господь ли всех нас сотворил или природа
Есть истина для всех в любое время года:
она одна и лишена внутри себя разлада;
а знание, в котором есть конфликт - всего лишь правда.
Свидетельство о публикации №106051000013