Летка-Енька

Знов ми разом – ти і я,
Знов сьогодні ти моя,
І в компанії зірок
Ми знов танцюєм наш улюблений танок.

Ми не бачились три дні.
- Милий, - кажеш ти мені, -
 В цю квітневу теплу ніч
 З собою назавжди мене в любов поклич.

І наче полум’я
У душі моїй цвіте,
І щасливий я,
Бо ти кажеш саме те,
 Що
Я давно хотів почуть,
Що давно потрібно буть,
Що в очах твоїх читав
І сам збирався, але так і не сказав.

Па-па-пам, та-ра-рам,
Па-па-пам, та-ра-рам,
Хай позаздрять нам зірки.

Па-па-пам, та-ра-рам,
Па-па-пам, та-ра-рам,
А мені - чоловіки.

Па-па-пам, та-ра-рам,
Па-па-пам, та-ра-рам,
Найприємніше в житті,

Па-па-пам, та-ра-рам,
Па-па-пам, та-ра-рам,
Що зі мною поруч ти.

Я за послугу таку
Щиро дякую танк`у.
І старі, і молоді,
Вам „Лєтка-Єнька” допоможе у біді.

Ні хіп-хоп, ні реп, ні рок,
Тільки цей простий танок.
Вище ноги задеріть
І всі дівчата будуть тільки вас любить.


Рецензии