Ти прийшов до мене в сни

Ти прийшов до мене в сни,
Мов видіння, загадковий,
З ніжним подихом весни,
Погляд лагідний, чудовий

Мов на танець запросив,
Дві душі там закружляли,
Вітер міцно підхопив
Так, щоб ми запам'ятали

Загадкова ніч пливла,
Місяць плив поміж зірками,
Я щасливою була,
І любов була між нами

Навіть слів не розуміла,
Тільки голос чула знов,
І так сильно я хотіла
Вічно щоб жила любов

Кожний дотик відчувала,
Неповторну кожну мить,
Поцілунки пам'ятала,
Чула, як весна бринить

І до тебе поверталась
У свої чудові сни,
-"Захисти любов",-зверталась
До чарівної весни

І вона нам посміхалась,
Квіти кидала до ніг,
І кружляла, й поверталась
Ніжним щастям на поріг.


Рецензии