Ты сумны там...

Ты сумны там
Ты гэта не схаваеш;
Я ж бачу – п’еш,
Я бачу – нечага чакаеш.
З сябрамi гутарыш
I з нечага смяешся,
Усё закiнуу у гразь,
Чаму ты так проста здаешся?
Легкадумную дзяучыну абдымаеш,
Ужо шостай, ёй, абяцаеш неба.
Ужо семай зоркi абяцаеш.
А яно табе трэба?..
Я кахаю цябе, дурань,
Я хачу, каб ты быу шчаслiвы.
Але як табе даць мудрасць,
Якой ты зусiм не уласцiвы

Вось... Спрабую пiсаць па-беларуску=)


Рецензии
Прыемна бачыць мову дарагую,
а лепей узяць дзяўчыну маладую.
ды разам з ёй начы паслухаць ліру,
чым ў адзіноце трапіць на стіхіру.
навошта кахаць дурняў? трэба быць мудрэй!
з пажаданням творчых поспехаў. Саша.

Саша Морозов   13.11.2006 02:29     Заявить о нарушении