Вiрш про кохання

Весь світ - це дивне щось.
Це - сяйво сонця, запах квітів, трав...
У світі ми кохаємо когось,
І кожному властиве відчуття кохання.
Його не можна пояснити на словах,
Воно мабуть і є це все життя!
Кохання завдає людям страждань,
Але страждання ці приносять усім щастя!
Кохання - це є сенс всього життя.
Про ньго пишуть, мріють і співають.


Рецензии