Татовi до дня народження

Тату, ти так рiдко приходиш до мене,
та вiд цього ще більше чекаю,
як разом помандруєм в зеленi
чи рожеві куточечки раю.

Там я бачу тебе повним квiту,
тридцяти незавершених лiт,
i кричу я усмiхнено свiту:
"Це мiй тато,дивiться як слiд!!!"

I нехай знову ранок настане,
обiрветься той радiсний сон,
буду вірить i не перестану
думать, що ми побачимось знов.

Скоро час вже менi засинати.
Обiцяй, що прийдеш увi снi,
обiцяй, що ми будемо грати,
поки ранок не збудить думки!!!


Рецензии