Амiнь!

Слава нишком прилетіла,
На калину сіла,
Та й заграла у сопілку
Тихо і журливо.

Світе мій білий, світе мій ясний,
Світе, прощання моє!
Білий-прекрасний, світе мій ясний,
Чисте натхнення моє.
Білі дороги у вирій далекий
Тануть в голубині,
Біла хмарина, біла надія,
Промені золоті.
Тане тоненька, що долю тримала
У цій зеленій землі,
ВЖЕ ВІД ЖИТТЯ ВІДРИВАЄТЬСЯ ДОЛЯ,
Тане в голубині.

Грай-заграй, сопілонько,
Козаку на спомин,
А калина підспіває
Про вічную волю.

А М І Н Ь !


Рецензии