продължавам

във клуб матрицата е хладно щото има климатик

eye

кому сказал б фи-лок тет
все алкаголики тот- нет

у.щ о

макитасууммы вваше сиятельства

та ролите са раздадени

у кго на нос костычель к


Рецензии