International кохання

Пам’ятаю, як падали вниз
Your tears…
Не забуду я того дощу
With you.
Ми були мов зіпсованний слайд
Inside.
Наче мозок розхристаних хвойд,
Distroyed.

Ти єдиний мій Прометей
Please stay
За тобою піду у полон
I’m strong
Крізь тумани і джунглі примар
So far…
Я з тобою дощем із троянд
It’s grand!

Ти мене, як себе зрозумів,
Perceive.
Через біль і страждання кохав
Heart love
Нас спалило в полоні оман
The Sun
Будем разом на небі. Чекай...
Some time..


Рецензии