для нее

ПРОКИНЬСЯ НА СОНЦІ
СЬОГОДНІ НІ ПЛЯМИ
ХАЙ СНИ ТВОЇ
БУЛИ
СЬОГОДНІ БРУДНІ
ВСМІХНИСЬ І РАДІЙ,
І РАДІЙ
ДО НЕСТЯМИ
ПАЛАЮТЬ
НА БАШТАХ
ВІТАЛЬНІ ВОГНІ

ВОНА
ВЖЕ НАДХОДИТЬ,
ПОЧУЙ ЇЇ КОЛІР
ЗГАДАЙ ПРО ЩАСЛИВЕ,
ЗГАДАЙ ПРО СУМНЕ
ПОБАЧ
НА ДОЛОНЯХ
ДВІ ЛІНІЇ ДОЛІ
ЯК БУДЕШ ГОТОВА
ЗГАДАЙ ПРО МЕНЕ


Рецензии