из старого блокнота

Темно. Просто. Тільки вітер.
Спати. Спати. Спати. Спати.
В голові ні слів, ні літер.
Спати. Спати. Спати. Спати.

У вогні. Стомились очі.
Вечір... Вечір... Вечір... Вечір...
Чути теплі лапи ночі.
Вечір... Вечір... Вечір... Вечір...

Все одно. Нема надії.
Сумно-сумно-сумно-сумно.
Ти щасливий. Я не вмію.
Сумно-сумно-сумно-сумно


Рецензии