Mi kredas fortege en veron

Mi kredas fortege en veron,
Ke ie sub la hela suno
Ekzistas malvarma biero
Kaj eble ekzistas ne unu
Mi kredas: estigxos deziro
Ja tio se baldaux ne estos
Mi mortos pro granda sopiro
Kaj poste bieron ne petos.


Рецензии