I don t know while

In 1st day of my life
I did big fault.
I came out so fast
Because, I didn’t know while…

I never have a love,
I never do my life.
In this time I can lie.
But I don’t know while…

When I saw a guy,
My eyes were wet like now.
I was like a whale,
Who wanted to die…
But I don’t know while…

That I can love!

I never have a love,
I never do my life.
In this time I can lie.
But I don’t know while…


Рецензии