Anim doloras kaj dekadencas

(с русского на эсперанто)

Laux Marianna Jasemcxik

Okazis morne kaj tre dolore,
Sed konsekvencas la mond' rigora.
Domagx' kaj amo kunigxas cxiam,
Sed mondo estas petolo dia.

Por iu vojoj, por iu tristoj
Kaj blinda tempo pri voj' insistos.
Sur koron premas eteta samo -
Domagx' kaj amo, domagx' kaj amo.

Марианна Ясемчик

Бывает - больно.Бывает - скверно.
Но все на свете - закономерно.
Тесны тенета - любовь и жалость,
Но все на свете - господня шалость.

Одним - дороги, другим - печали...
Слепое время на путь наставит.
на сердце давит такая малость -
Любовь и жалость, любовь и жалость


Рецензии