Справжн життя
вельмишановне панство, запрошую до столика!
Що будемо їсти,
у що будемо грати –
Напевно, в дитинство?
А може краще в гармати?
А втім. яка різниця, любі мої:
зламані іграшки чи зламані долі?
Аби добре трималась глиняна маска,
аби приємно звучала новітня казка….
Але потім ви залишитесь, кожен,
сам на сам із своїм обличчям,
Тихенько промовите: «Милий боже»
й знов надінете маску – вона вам личить
Свидетельство о публикации №106041302815
иначе не выдержишь суеты дней и давления событий,
происходящих вокруг)
Ковалёв Александр Павлович 21.06.2008 19:20 Заявить о нарушении