Све чини се сном
На улице дуге
И стари град пада
У тежак сан.
Ja уморно шетам
Испуњен туге.
Несреан сам сада
Jер jа сам сам.
А стари град спава.
Он срца нема.
И стварно он не зна
Шта радим jа.
А jа тражим љубав…
Па више je нема.
Ниjедна звезда
Мени не сja.
И jа мирно лутам
И утим у мраку.
И све шта je прошло
У срцу je мом.
И све шта je било
Одлази полаку,
И среа, и љубав –
Све чини се сном.
Ал’ све je то било!
И ja добро сеам
И хоу да вратим
Таj слатки сан.
Сам ном само сенка
Изгубљене срее.
И она ме прати
Jер jа сам сам…
Свидетельство о публикации №106041302121