En fum jarcenta kaj angora
En fum’ jarcenta kaj angora
Dum nigra negx’, dum svaga pluv’,
Asklepij estas en favoro
Cxe eskapintoj post diluv’
Amare glutas ni pastelojn,
Sed gxi ne donas helpon dum
La viv’ ne taksis en tabelo,
Sed premas nin en fer-brakum’
В дыму удушливых столетий,
Где смутен дождь и черен снег,
В бесспорном фаворе Асклепий
Среди болезных и калек.
Глотаем желтые таблетки,
Но, впрочем, толку нет от них,
Когда не ставит жизнь отметки,
А бьет безжалостно поддых.
Свидетельство о публикации №106041200417