Кольоров дощ

Осінь знов привела до нас літо барвисте,
Про любов промовляє на спогад вірші,
Павутиння літа, як розкрите намисто,
Та спадають з дерев кольорові дощі.


Кольорові дощі заблукали у місті
І вкривають асфальт у свої килими,
Кольорові дощі – це закохане листя,
Що кружляє до ніг, як любов у пітьмі.


Парасольок нема, бо вони не потрібні,
Нас цей дощ обійма – це чарівна омана,
Шелестить жартома, вальс танцює, як в Відні,
І розкидає скрізь насолоду духмяну.


Ти зажди, почекай пізнє літо барвисте,
Насолоду продовж – я складаю вірші,
Я читаю тебе, як розкрите намисто,
Лише свідком мені кольорові дощі.


Листопад 2002


Рецензии