Ой, ви, брати, брати козаченько...

 


Ой, ви, брати, брати козаченько,
Їхати додому, треба вже швиденько,
В полі бою щастя треба не цуратись,
Час в сім”ю єдину на завжди вертатись.

Вороги розбиті, завжди будуть биті,
За святу земельку – Батьківщину неньку.

Ой, ви брати, брати козаченько,
Ждуть сьогодні мати, мати та рідненька
В полі бою долі треба не цуратись
Їхати додому з кіньми повертатись.

Вороги розбиті, землею покриті,
За твоє кохання, щоб бувало зрання.

Ой, ви брати, брати козаченько,
Зараз будуть свята, свята дорогенькі.

Ми уже в дорозі, щастя на порозі,
Будемо вітатись, треба повертатись,
Вороги розбиті, як поганці биті,
За Вкраїну неньку, сторону рідненьку.


 27 липня 2005 року. Запоріжжя


Рецензии
Вы правы! Пора, пора казакам поворачивать коней в обратную сторону! Хватит уже драться, воевать..

Нина Набиева   07.01.2007 17:32     Заявить о нарушении