Щастя! Що воно таке?!

Я не розумію скільки треба

Мені всього на цій Землі.

Подарував би хтось шматочек неба-

Мереживо з ранкової зорі...

Ріка життя - минуче щастя,

В долині мрій її істок.

Рука малечі відведе напасті:

Твоя сім"я - твій затишниий куток...

Як пташка потребує волі,

Бажання наші без кінця.

Людина мріє о щасливій долі:

ЇЇ не буде - кам"яні серця!

Але при цьому все одно,
Не вір тому, хто говорить завзято:
"ЩО НЕ БУВАЄ ЩАСТЯ "ВІД І ДО"!"


Рецензии