Дiвчата...

Підемо, дівчата,
У зелений гай!
Будемо співати.
Грай музИка, грай!

Сонечко сміється
Та зника печаль.
Впав мені до сердця
Молодий скрипаль.

Квіточку чудову
Він подарував.
Та зіграти знову
Завтра обіцяв...


Рецензии
Про що гра? Про шалене кохання до нестями?

Сладкий Ноябрь   10.04.2006 00:30     Заявить о нарушении