Принцесса
Муз.:___________________ (група „Secret Service”, пісня „Ten o’clock postman”)
Український текст: Володимир Бунякін
Як в казці про справжніх принцес,
Що дивом краси завойовують світ,
Ти, мабуть, спустилась з небес,
В вагон увійшла і сказала: „Привіт!”
Сказала: „Привіт!”
І промінь дівочих очей
Навік запалив в моїм серці вогонь,
І в мріях солодких ночей
Я навіть проїхав свою Оболонь.
Припів:
Пристрасті зілля, твої бажання,
Наше весілля, наше кохання –
Все це мені не наскучить ніколи.
Ти моє щастя, ти моя доле.
Ти моя доле...
Зустрілись з тобою ми знов
В кафе на вечірці, в шаленій юрбі.
Я знаю, це точно любов.
Дозволь мені, мила, признатись тобі,
признатись тобі.
Я маю єдину мету –
Усюди й завжди бути там, де є ти,
І білу весільну фату
Нарешті, кохана, тобі надягти.
Припів:
Свидетельство о публикации №106040901099