Не покидай мене н коли

Не покидай мене ніколи,
Не залишай серед буття
Збирати, кинувшись додолу,
Уламки райського життя.

Без тебе я не буду вільна.
Закута в твій залізний гнів,
Не буду, як раніше, сильна.
Не сліз, не спалаху, не снів..

Не покидай мене, благаю!
Не йди тепер з мого життя.
Нам доля вдруге, відчуваю,
Не подарує вороття.

Не забувай прощань навіки
В обіймах сніжної зими.
Водночас лагідні і дикі
У просторі губились ми.

Не поселяй в моєму домі
Самотність, крижану, мов сніг.
Згадай в саду пташиний гомін
І терпкий присмак вуст моїх.

Не покидай мене ніколи,
Не віддавай, не відпускай.
Черпни весну з мого подолу
Свою весну мені віддай.

Ми перейдем з тобою поле,
Іще не схожене ніким.
Не покидай мене ніколи.
Життя одне, живімо ним...


Рецензии