Перший сн г яблуневого цв ту

Перший сніг яблуневого цвіту
Білим килимом землю вкрива.
Ледве чути відлуння трембіти
І гуцульської пісні слова.

Я піду навпростець через поле
До п’янких яблуневих садів,
Де дерева хилились додолу
Під вагою достиглих плодів.

Зупинюсь і зверну до криниці.
В ній глибока і чиста вода.
З ароматом весни наодинці
Я квітую. І легка хода.

До садів яблуневого цвіту
Я дійду по гарячій землі
І співатиме хтось під трембіту
Про дорогу і хліб на столі...

Подарую собі напрощання
Цей солодкий цілунок весни,
Теплий вітер і дивне звучання
Срібно-терпкої серця струни


Рецензии
...весни солодкий поцілунок
горчить солоно на вустах...

;)

Нетрезвый Баронет   07.04.2006 18:17     Заявить о нарушении
...весни солодкий поцілунок
горчить солоно на вустах
трембіта грає - мов би плаче
тягар на серці -
пустота..

Нетрезвый Баронет   07.04.2006 18:30   Заявить о нарушении