Я до тебе повернусь

Я до тебе повернусь,
Мій коханий, мій єдиний
І крізь сльози посміхнусь
І зупиняться хвилини

Я до тебе пригорнусь
І забуду всі тривоги.
Знаю, що не помилюсь,
Як з'єднаю дві дороги

Мабуть, так воно вже сталось,
Змінилось все у нас в житті,
Я у тебе закохалась,
Як зійшлись наші путі

Може, щось не розумію,
Може, думаю не так,
Бо від тебе я хмелію,
Ти моєї долі знак

Не могла навіть збагнути,
Що є у світі почуття,
Можуть відстань перетнути,
Назавжди змінюють життя

Я без тебе не буваю,
Кожна мить лише удвох,
І одне я добре знаю:
Ти острів щастя і тривог

Я до тебе пригортаюсь,
За тебе бога я молю,
Кожну мить знов повертаюсь,
Бо сильно так тебе люблю.


Рецензии