Опинитися в тво х обiймах...

 Опинитися в твоїх обiймах -
Ось найперша серед мрiй моїх.
В розумово-почуттєвих вiйнах
Образ твiй навiки перемiг.

Хочу тебе палко обiймати;
Це бажання, знаю, не мине...
Кращої тобi не вiдшукати -
То ж прийди i поцiлуй мене.

Обiймай i пригортай до себе,
I тримай, тримай - не вiдпускай!
Я давно так мрiяла про тебе, -
Тож цiлуй мене, не залишай!

У твоїх обiймах я воскресну...
Хоч таке намисливши, грiшу,
Та тебе, мiй Янголе небесний,
Залюбки, ти знаєш, спокушу.
 11.05.2002 р.


Рецензии
Галина очень красиво..у меня тоже были на укр.языке стихи, но увы их не восприняли..у Вас красиво вышло)))
Спасибо!!
с одесским

Куцый Ева Филипповна   21.04.2006 22:37     Заявить о нарушении