Бувайте, мо хмари,
Чудові крилі водоспади.
До вас на стрічечках весни
Пливуть всі хмари золоті.
А крила білі, пір’яні,
Мов чисті струми польові,
О, де ти, весно, де ти є,
Мов слово чисте, джерельце.
Про пісню незвичайну,
Файну, світлу, і через
Береги, що виглядають нас
Так сильно.
09.02.2006
К
Укр. Літ
Свидетельство о публикации №106033101116