Нiхто мо життя не проживе за мене

Знову я не розумiю
чому я тобi радiю
адже ти усiм набрид
Пiсля сварок i невдач
я кажу тобi "пробач"
хоч нема чого прощати
Кожен день перед очима
знизуєш менi плечима
це i є та моя слабкiсть
Коли раптом ти зникаєш
своi речi забираєш
i тодi я знов печальна
Скiльки я тебе шукала
i вiд тебе я тiкала
це не можна пояснить
Може я не вмiю жити
та не дам себе навчити
Нiхто моє життя не проживе
ЗА МЕНЕ!!!


Рецензии
…Життя як мить,
мій час спливе
Чого не встигну –
Син за мене проживе…

;)

Нетрезвый Баронет   06.06.2006 12:43     Заявить о нарушении