Вiночок

Стоїть пора палаючих світанків,
Вночі мені не спалось ані трошки.
Піду на поле за селом я з ранку.
І назбираю для вінка волошки.

Віночок цей прикрашу я стрічками,
Вплету небесні проміні, зорю.
Все це зроблю я власними руками.
Коханій той віночок подарю.


Рецензии