Радуйся солнцу!
Радуйся снегу! Дождю! Ноябрю!
Радуйся мыслям и будет в них свет!
Радуйся свету, когда его нет!
Радуйся завтра! Радуйся в поле!
Радуйся если вокруг тебя море!
Может всем станет немного светлей.
Радуйся друг! И врагов пожалей!
Спорно ли нет, но радуйся пыли!
Радуйся, что тебя не убили!
Радуйся правде! И радуйся снам!
Радуйся друг! И поможет Бог нам!
17.03.2006
Свидетельство о публикации №106031902225