Дивний сон

Наснився подрузі моїй
про мене досить дивний сон,
що у машині (ще й своїй)
одна я за кермом сиджу.

Увесь цей час постійно плачу,
Журюсь і не чекаю слів,
Покійних я навколо бачу
Та все жену я уві сні.

Жену...аж раптом ця машина
Злітає стрімко в синє небо,
Та в мнен виростають крила,
І я, авто, лечу без тебе.

Лечу і ніби посміхаюсь
Уперше за цей дивний сон,
Важкої долі позбавляюсь.
Залишив мене сірий сум.

Що би усе це означало?
Цікаво знати це мені.
Це знак про дивнеє начало,
А, може, це лише у сні?


Рецензии
...про те говорить дивний знак -
нема на тебе ДАЇ в снах!...

;)

Нетрезвый Баронет   06.06.2006 12:47     Заявить о нарушении