День мого народження

Дивний день. Я почуваюсь
Старшою на один рік,
Хоч пройшла година. Знаю,
Довгий час від мене втік.

Всі бажають мені мати
Все, чого сама захочу.
Сумно тільки зізнаватись,
Що не знаю, чого хочу.

Ні, мабуть-таки, я знаю.
Хочу ніжного кохання.
Коли пізно засинаю,
Його я хочу чуть зітхання.

Сьогодні старшою я стала,
Хоч постаріла на життя,
Поки гадала і чекала,
Коли настане мить моя...


Рецензии