Серг й, ти взагал про щось дума ш?

Чи думаєш про те, як ми зустрілись,
Як ми кохали до останніх днів,
Як в різні боки ми розбіглись,
Як нам не вистачає слів?

Чи думав ти, як я тебе кохала,
Кохаю і кохатиму повік,
Як залишитись я тебе благала,
Як сльози капали зі щік?

Чи думав ти, як я тоді страждала,
Як я боялася людей,
Як щось в мені весь час згнивало,
Як снів з тобою, я ждала ночей?

Чи думаєш ти, де я, що я,
У чиїх обіймах я щораз,
Що квітка твоя в’яне, бо я
Не зможу покохать ще раз…


Рецензии